Start

Kreidler Club Noord Nederland is een oldtimerclub voor eigenaren van Kreidler bromfietsen & motoren. De club (in wording) is in september 2000 gestart met het organiseren van de eerste toerrit. Al snel volgde een website en in 2001 meer activiteiten.

Het bestuur bestaat uit mensen die zich betrokken en enthousiast hebben getoond voor het merk en de club. In de samenstelling van het bestuur zijn de drie noordelijk provincies vertegenwoordigd.

Onze activiteiten kennen vanaf het allereerste begin een “open” karakter; niet-leden en “andere merken” zijn bij alle activiteiten van harte welkom.

Kreidler Club Noord kan niet bestaan zonder de enthousiaste en betrokken leden en alle “brommervrienden” die voor “hun” club en de activiteiten staan.
Uit de opkomst tijdens activiteiten en alle positieve reacties van de afgelopen jaren, is duidelijk geworden dat, naast vele nieuw ontstane brommerclubs, er nog altijd belangstelling is voor- en behoefte aan een Kreidler Club voor de regio Noord Nederland.

Wij bestaan bij de wil van vele toegewijde en trouwe leden en niet-leden die samen genieten van de mooie toertochten die we ieder jaar rijden.
Het ledenbestand is al vele jaren stabiel rond de honderdtwintig leden.